Måndag. Igen...

Dagen i skolan var ganska seg. Somnade på första rasten vi hade, Det var väldigt skönt :) Vi hade matte på eftermiddagen som varje måndag. Och som varje måndag så har jag huvudvärk när jag kommer hem. När jag kom hem så var Sabine hemma och vi bestämde oss för att ta en promenad. Vi gick i ca. 50 minuter.
Idag har jag även skurat vår dusch här hemma. Usch det värsta jag gjort på länge! Fy fan vad mycket äckligt man stöter på bakom toaletten! Blä. Jag spenderade ca. 2 timmar där inne. ( Emot betalning så klart )
Nu är jag väldigt trött eftersom jag inte lyckades somna för än 3 igår eftersom jag absolut var tvungen att titta klart på Da Vinci koden som jag satte igår alldeles  för sent på kvällen.

Kyss och Smek!<3


Söndag idag då.

Ja söndag idag då. Haha, gårdagen var ju lyckad :D
idag har jag inte gjort mkt. Gick upp och åt frulle med maria. Sen åkte vi till min morbror på middag för att fira honom och hans fru eftersom de just har fyllt år. Det bjöds på smörgåstårta :D Gott.
Efter det när jag kom hem somnade jag på soffan. Trött som jag var eftersom vi inte hade kommit hem allt för tidigt igår natt. Kvällen slutade med en taxiresa hem eftersom nattbussen slutat gå /: Illa!
Familjen tittade på Wipeout när vi satt vid middagsbordet. Det är så himla kul så vi var tvungna att titta klart på det medans vi åt vår sena middag :D Nu har jag just tittat klart på Bond. Den är väl sådär. Inte lika bra som många andra Bond filmer. Aja, allt kan ju inte vara bra.
Nu ska jag väl sova så jag kommer upp imorgon.
Sov gott alla <3

Lördag!!!!

Nu ligger jag i sängen med maria. Har haft en härlig kväll med maria och massa kompisar jag inte träffat på väldigt länge. Vi var hemma hos micke. Linnea, Linda och dom var där. :) Skönt att träffa sköningarna igen.
Har inte gjort någonting annat roligt att berätta annat än det. ska sova nu. Ska till släktingar imorgon kl 2 blä! Orkar inte! Aja.
Puss god natt och sov gott! <3

Fredagen slutar bra.

Så här har min dag vart. Jag åkte till skolan, sedan träffade jag maria vid hennes skola. Vi blev hämtade av hennes pappa efter att ha stått och frusit ihjäl vid bussen. Vi åker hem till henne och crashar i hennes stora säng :D Sedan kom Vanja :) vi åt godis. Sedan såg vi på tv. (somnade nästan) Sedan blev det middag. Lövbiff och krocketter och bea! :) Mums.
Jag och vanja förljde med och åkte och tittade på när maria spelade match. Dom vann!
Nu har vi kommit hem och vart hemma några timmar. Druckit vin och ätit glass och jordgubbar :) Men nu ska jag sluta.
skriver imorgon!!!

<3

en fredag.

Grattis Maria :D
Är hos älsklingen nu. Snart kommer vanja också. Skä äta här ikväll och fira födelsedagsbarnet. Sen blir det kanske utgång. Vi får väl se hur det slutar :D

<3

En lyckad studiedag (utan studier)

Idag har jag vart ledig från skolan. Väldigt skönt måste jag ju säga. Jag åkte in till stan och träffade mamma och åt lunch idag. det blev sushi på en luchrestaurang vid Stadshagen. Skit gott :)
Efter lunchen gick jag till centralen och pubb huset och klippte mig. Blev jätte nöjd. Sedan åkte jag hem till vanja och tog det lugnt en stund innan vi åkte till huddinge och åt pizza och köpte en skinnjacka till henne på JC. Den var jätte fin. Inte likadan som alla andra har.
Sen bestämde vi oss för att åka till coop och köpa godis eftersom vi råkat se att det kostade 39.90 för ett kilo :) Då kan man ju inte avstå. Så vi låg i sängen och åt godis. Sen kom patrik och hämtade mig. Och nu ligger jag i sängen och ska väl sova antar jag :D
Imorgon är det skolan igen. Men börjar inte för än kl 12 så det blir lite sovmorgon i alla fall :)

Sov gott alla ! <3


Tisdag.

GRATTIS JENNÖ 18 år :D

Slutade kl 11 idag, skönt. Det var en så himla seg lektion. Jag och Jenna höll ju på att dö!!
När jag slutade åt jag och åkte sedan hem. La mig i sängen och tittade på film. Min varnliga fritids aktivitet. :) Nu börjar jag vakna till liv och ska väl packa väskan för att åka och sola åh sen simma med papi. Men gud så trött man blir av att ligga i sängen :(

<3

Ingenting

Ja så sitter man i skolan då. Idag är en sän där dag när man inte känner någonting alls. Känner inte för att leva känner inte för att prata med någon. Känner absolut ingenting alls....


Ett sista inlägg innan sängen...

Men innan jag ska sova så ska jag bara skriva lite till :P

Hur berättar man för en kille man tycker om att det aldrig skulle kunna funka? Att om det nu skulle vara så att han gillade mig på det sättet så skulle det aldrig bli vi...
Jag vet inte vad jag vill egentligen men vet att det aldrig skulle kunna vara vi eftersom han är som han är och jag vill inte bli sårad? Att så han är när man är ensam med honom är den person man hoppades han var jämnt men vet att han aldrig skulle vara det. Men även på grund av massa andra orsaker så skulle det inte fungera.

Den här dagen har jag tänkt mkt på ett bra sätt att säga det. Men har inte kommit fram till ett bra sätt. Det värsta är väl att även om jag vill umgås med den här personen som en vän så skulle det inte heller funka. Om det är så att jag ska säga det här till honom, så ska jag antagligen säga att vi inte kan umgås över huvudtaget. Antagligen för att jag tycker att det blir så komplicerat och det skulle bli för jobbigt.

Nu slog kl just 00.00 /: Så nu ger jag väl upp för den här gången och önskar mig någonting som aldrig kommer hända. Men vem vet....


Barnkalas :)

Nu var det söndag igen då. Blä måste till skolan imorgon. Som om inte det vore en plåga nog så är det matte prov också :( Får se hur det går. Matte är inte direkt min starka sida.
Idag har jag vart hos pappa och hjälpt till på alexanders barnkalas. Vi var utomhus med 12 barn. Vi grillade korv hade tippspromenad och hade skattjakt. ( vilket slutade med att alla fick varsin godispåse, som alltid. ) Så min dag har vart bra :)
Åh nu ska jag väl lägga mig i sängen och sova. Ska bli skönt.
Sov gott alla :D <3

Lördag!

Nu har jag vart ute och gått med mamma. vi gick till City gross och handlade sen kom patrik och hämtade oss. Nu ska jag väl försöka göra mig klar för att åka till pappa. Vi ska fira min lillebror med familjen. Det blir vuxen kalas idag sen har han bjudut hem klassen så det blir barnkalas imorgon. Och av någon anledning har jag erbjudit mig att vara lekledare :P Får se hur det går :)

<3

:@

Så var sovmorgonen förstörd. Vaknar av att joakim och Patrik står och skriker på varandra. Jag orkar inte lyssna på dom längre. Fattar inte vad som slår fel i hans huvud. DET ÄR VÄL FAN BARA ATT GÅ TILL SKOLAN!!!!! Kan det vara så jälva svårt....

Hönökaka (eller hönekaka fanny =D )

Vad har man gjort idag då? Vart i skolan som vanligt. Gjorde färsbiffar till lunch :D Jennys Färsbiffar. Sen efter lunchen så bakade vi Rolfs hålkaka och Hönökaka :D haha, fanny och jag vart helt klart bäst på det som vanligt ;) Sen efter skolan så var jag tvungen att göra omprov på svenskan /: Men det gick bra tror jag. Hoppas det i alla fall. Annars är jag död !
Kom hem från skolan och insåg att jag var tvungen att packa eftersom jag skulle till mamma idag. Det var bara att sätta igång. BLÄ! Så jäkla tråkigt så man kan dö.
Just måste ju nämna att jag såg hetingen på bussen idag :) Vi tävlade upp för den extremt jobbiga backen som är upp hem till mig. För er som inte vet så är det outhärdlig. Jag kom upp först :) haha, tror inte han var medveten om att det var en tävling. Men ändå. Jag vann :D
Hetingen bor bara kanske 100 meter ifrån mig. Skulle inte vara helt fel. Om man bara vågade prata med honom... Men det får vi se hur det går med det.
Aja, nu är jag i alla fall hemma hos mamma och ska nog sova. Sovmorgon i morgon det ska bli skönt. :)

Sov gott alla. Puss <3


Träning!

Har just kommit hem från träningen. Uch vad jag tog ut mig idag. Körde stenhårt kunde inte stå upp efter passet. Men man måste ju säga att man blir otroligt glad och full av energi av att träna! Vad vore jag utan den?!
Nu ska jag väl slänga mig i sängen och sova som en stock! det ska bli underbart skönt.
Vi var i restaurangen idag i skolan. Det var 6 elever där. Som vanligt så är mer än hälften borta. Vi hade även prov det var väl mkt därför folk inte kommer. Jag fick i alla fall Vg på provet. Är jätte stolt :) Brukar aldrig gå bra för mig på prov. Men nu gjorde det de :)

Träffade maria en stund idag efter skolan. Vi åkte in till stan. Jag lyckades hitta en vår jacka som jag köpte. (En som jag faktiskt kan knäppa) Är jätte glad över mitt köp. Sedan gick vi och åt på Sandy's. Varsin skaldjurssalladö. Den var god. Vi köpte även en varsin Latte XL för 15 kr. Ett bra pris måste jag säga :)
Nej nu ska jag sova.

God natt och Sov gott alla! <3

En trött en.

Jag slutade skolan kl 11 idag. Kom hem kl halv 1 gick och la mig i sängen och har sovit fram tills nu :) skönt. I skolan hade vi ansvarsfull alkoholhantering. Tråkigt som vanligt. Såg på två kortfilmer.
ikväll ska jag väl inte göra speciellt mkt. skä äta snart sen ska jag väl slänga mig i soffan och dega hela kvällen :)

<3

Måndag FAN...

Sitter nu i skolan. Jobbigt. Ska skriv en uppstats för att öva mig inför nationella provet i svenska. Känner inte för att göra det jag ska. (kommer inte igång heller så...) men snart är det rast och då får jag i alla fall äta :D !!
är as hungrig.

Min helg..

I fredags så var jag bara hemma hos elin. Vi åt godis Chips och dipp och tittade på tv. Det var mysigt :) Puss på dig sötnos <3

Igår så var jag och jennifer på Genrepet för melodifestivalen. Det var jätte kul :) Fick dammsugare och kanelbullar :D Det var lite konstigt att se alla utan smink bara, alla var ju inte i ordning gjorda för kvällen än. Men det var kul.
Sen bar det av hem till Jennifers Farmor. Hennes Man fyllde 60 år. Så det blev lite kalas men god mat. Och KAFFE :D
Efter maten och så, så åkte jag och jonathan vidare vi blev upphämtade av Robin i Rågsved och han skjuttsade hem mig :) Det var väldigt snällt måste jag ju säga. Jag var där en stund och packade ihopp mina kläder och så.

Sen hörde Danne av sig och ville att jag skulle komma till Spaz. Var lite tveksam först med åkte i alla fall efter ett tag. Mötte Otter Oliver Krebs och Pettan på bussen så jag fick sällskap från bussen i alla fall. Kommer dit och så fort jag kommer in så kommer ... fram och ska prata. Har inte pratat sen det tog slut typ. Kändes lite knasigt men men. Står och pratar en stund. Sen går jag och hälsar på resten. Umgås och pratar med alla. Men ... som han är vägrar låta mig vara. Han följer efter mig vart jag än går. Är väl egentligen inte förvånad. Kunde väl nästan ana att det skulle bli någonting sådant. Men sen blir det bara värre och när jag vill gå iväg så skriker han åt mig och säger åt mig att sätta mig ner. Då orkade jag inte mer och gick ner istället. Men efter ett tag kommer han också ner och sätter sig i sängen mitt emot mig. Efter en stund så säger han att han älskar mig. Vad gör jag ? Jo jag sitter där och bara tittar på honom, vad ska jag säga liksom. Han blir sur och går där ifrån. Men på vägen ut genom dörren så är han absolut tvungen att sparka sparv på vägen ut. Så onödigt. Bara för att han var sur på mig. Sen blev allting bara värre...
Efter en stund så bara för att jag sitter i en stol med en annan kille så försöker han få med sig killen ut och röka. HAn säger att han inte röker men ... vägrar att låta honom vara och är på väg att släpa ut honom, ... säger att han måste prata med honom. (Jag kan ju bara tänka mig vad han hade sagt om han fått ut honom) Men nej han sitter kvar i stolen brevid mig. Och vad händer? Jo ... ska gå upp och prata med Kalle som bor där och försöka få honom utslängd. Efter ett tag kommer han ner igen och försöker dra ut honom. Men då går Bastor emellan och det blir slagsmål mellan dem. Det slutar för en stund men fortsätter senare och ... såg inte så rolig ut när han äntligen gick hem.
Allt det här bara för att jag satt i en stol med en kille som jag inte ens vet vad han heter. Och jag åh ... har haft sms kontakt efter det här och han tycker att det är mitt fel för att jag kom på festen. Men vad fan det är ett fritt land. Och nu så tycker han tydligen att jag inte ska umgås med "Hans" vänner, som om det inte skulle vara mina också. Fan är så arg. Orkar inte. Varför ska allting vara så jävla komplicerat hela jäkla tiden??


Hoppas ni hade en bättre lördags kväll.

Sen idag har jag väl inte gjort så mkt. Vaknade hemma hos Danne sen åkte jag hem och åt. sen har jag inte gjort så mkt mer. Har tittat på beck. Den var bra. Hade inte sett just den förut :) Och nu ligger jag här och skriver. Men nu får det vara slut med det för annars kommer jag aldrig kunna vakna imorgon i tid.

Sov gott folket :) Puss <3


Torsdag..

Har haft en sådär dag i skolan. Lite seg har den vart. Men men det är väl sånt man får stå ut med. nu sitter jag och väntar på att jag ska få åka iväg och sola innan träningen :)

På lördag ska jag gå på Genrepet för Melodifestivalen men Jennifer :) Det ska bli jätte mysigt. Efter vi vart där så ska vi åka hem till Sirkka och Hasse och äta middag. Blir nog trevligt. Sen har jag väl inte så mkt annat planerat för helgen. Om någon känner för att hitta på någonting så kan ni ju höra av er? :)
<3

Natti Natti.

Nu har jag gjort mitt för idag och det är dags att gå och lägga sig. Jag och min bror hade en mysig kväll. Åt middag medans vi tittade på bolibompa :) Är inte så ofta man ser på det längre. Efter maten tittade vi på film och åt chips och popcorn. Lite onyttig får man ju lov att vara. Sen var det ner i sängen för honom och jag satte mig och tittade på Navy CIA och sedan på The mentalist. De två program jag faktiskt försöker följa. Åh nu har jag duschat och gjort mig i ordning för sängen!

Sov gott alla! <3

Blä för blöt snö!

När jag vaknade så gick jag upp och gjorde mig i ordning som man brukar på morgonen. Allt var bra. Sen precis innan jag skulle gå mot bussen drog jag upp gardinen. Och vad ser man? Snö. massor. Det förstörde ju nästan hela dagen. Äcklig slaskig snö. Blä!
Haft en ganska skön dag i skolan. Blev lite sen eftersom jag var tvungen att hämta min dator. Men men.
Hade Ansvarsfull alkoholhantering med stig. Sen slutade jag kl 11 och åkte hem åh la mig direkt i sängen. Skönt :) har sovit från och till ändå tills nu. under den tiden har jag "tittat" på två filmer :) Twilight och Top Gun. Tompa är ju så het! Blir bara hemma ikväll har fått i uppdrag att passa min lillebror. Men Hm katalogen har ju kommit så jag ska underhålla mig med den :D Kläder är min drog!

<3

Tisdag...

Tisdag efter ett skönt sportlov. Kanske inte blev så mkt sportande. Men jag hade det bra i alla fall.
Idag har jag abslout inte gjort mkt alls. Jag åkte till skolan som vanligt. Fick skjuts till liljeholmen till skolan. Gick in på pressbyrån eftersom jag var i stort behov av en kaffe! Gick till skolan väntade på att vi skulle åka med klassen till Vin och sprit historiska museet. Men på vägen dit så var det ju så klart stopp i tunnelbane trafiken. Tog 20 minuter från Slussen till Odenplan! Suck. jävla tunnelbana. Alltid någonting som är fel.

Sen när vi hade gått en rundtur där med guide så fick jag åka hem. Kom hem 11 och låg i sängen till kl halv 6. /: inget intressant alls där. Så sen har jag bara degat i soffan! Segt!
Aja, hoppas er dag vart mer givande än min! :)
<3

Lördag

Lördag, idag har jag vart på dop :) Det var jätte mysigt!
 

De ser lika förvänade ut båda två. (Mamma och Dotter)

Sedan åkte jag hem och degade sen kom maria och elin hem till mig. Vi tog det lugnt spelade lite Guitar hero och Wii Sport. Vi ägde sönder på Bowling! :D Eller hur maria?
Hoppas resten haft en bra lördag :)
Puss och Kram skumbanan :D <3

RSS 2.0