En vecka med lov!

Måste säga att det har vart väldigt dålig uppdatering här :P
Men hitills på lovet har jag vart på kryssning måndag till tisdag med Jennifer. Vi hade skit roligt. Träffa mycket konstigt folk. Men det var kul.
Sedan i ondags så åkte jag till pappa på dagen. senare på kvällen åkte jag och jennifer och såg på matchen. AIK - Örebro. Vi spelade lika och det betyder att om vi spelar lika eller vinner mot göteborg på söndag så tar vi sm- guld! :) Efter matchen så hade vi tänkt gå ut och festa men vi åkte hem till Jennifer istället och firade med en flaska rosé :)

Igår så var jag och vanja hemma hos elisabeth och åt middag och pratade. Jätte mysigt :)
Nu ska jag snart träffa maria så ska vi åka in till stan så maria kan få shoppa loss lite. :) Sen ikväll blir det väl utgång med jennifer ser det ut som :)

<3

Måndag och lov!

Jag vill tacka alla som var med mig på min födelsedag i lördag och gjorde den helt underbar :D bästa dagen på väldigt länge! Så tack :)

Igår blev det en slapp dag. Var inte överdrivet bakis men lite var jag ju. :P På kvällen åkte jag och Elisabeth och kollade på Bröllopsfotografen. Väldigt bra film. Den rekomenderar jag starkt.
Ikväll ska jag och jennifer på kryssning. Look out Åbo here we come! :) Ska bli så jävla kul! haha, ne men nu ska jag väl slappa i sängen en stund till innan jag går upp och äter någonting :)

<3

18!

Grattis till mig 18 år!! :D

jenny

Jobbig torsdag.

Hemma från restaurangen nu. Vi har viltkväll. Vi serverade 6 rätters meny. Det var lite kul att lära sig lite nya saker. Mamma och mormor var även där och åt också.
Imorgon bli det att bara vara hemma och förbereda inför lördag. Vi ska göra cholkad mousse och dubbelmarinerad fläskfile. Vanja kommer också senare på kvällen så ska va öppna hennes rosa champange vid 12 slaget och fira mig :) haha, det ska bli kul.

Sen på lördag är det fest! Först blir det middag med hela familjen och några vänner. Sen ska vi åka in till stan och gå på pilot ser det ut som. :) Brorsan och hans tjej ska med ut på kvällen också. Det ska bli roligt :)

Nu ska jag se klart på lyx fällan och få lite tips på vad man inte ska göra med sin ekonomi! :D

<3

Äntligen träning!

Idag kan jag äntligen träna efter en lång vecka med att vart sjuk.

Nu är det bara två dagar i köket kvar sen är det höstlov! Det ska bli underbart! :) Idag slutade jag kl 11. Efter det åkte jag hem och la mig på sängen och som några timmar. Väldigt skönt måste jag säga. Jag förstår inte vad det är men jag är trött hela tiden :/ Nu ska jag åka och träna sen när jag kommer hem ska jag försöka sova så fort som möjligt så jag inte är helt död imorgon. Känner att det har blivit ganska sena kvällar den här veckan.

<3

Samhälle.

Så var det tisdag. Just nu har vi samhälle. Är skit seg och orkar verkligen inte göra det jag egentligen ska göra.

Ikväll blir det att städa hela lägenheten med mamma. Ska bli "Jättekul". Eller inte.
Jag har inte blivit helk frisk än heller. Och jag undrar om jag kommer klara av att träna imorgon. Har fan inte tränat sen förra måndagen. 8 dagar!!! Hjälp, det är inte okej.  

<3

Söndag.

Jag förstår inte varför jag fortfarande inte är frisk? Jag har vart halvt sjuk sen i tisdags nu. Och det vägrar ge sig. Jag som vill träna imorgon!!! :( Har inte tränat sen i måndags. Det är inte okej.
Idag blir det väl att ligga hemma som vanligt. Försöka bli frisk till imorgon i alla fall.

Det har vart en väldigt lugn helg. Ganska skönt eftersom jag vet att nästa helg kommer bli galen!!

<3


Lördag ensam hemma. :/

Jag och maria har kollat på film ikväll. Vi såg någon spansk film som handlade om en kvinna som var beroende av sex. Vi lyckades hyra en film på spanska. klantigt av oss.
Men sen såg vi även Kenny Starfighter the begining. Haha! Den var verkligen sjukt rolig. Rekomenderar den verkligen om man vill se en rolig film.

Mamma har vart ute med Ullis idag. Tyvärr så ringde hon och sa att hon inte sover hemma. Vilket betyder att jag blir tvungen att sova ensam hemma. Vilket jag inte tycker är så roligt :/ Fan också.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag är inte trött eftersom jag legat hemma och degat de senaste dagarna, eftersom jag har vart sjuk. Blä, det suger verkligen att vara sjuk och seg.

Nu är det inte lång tid kvar tills jag Äntligen fyller 18 år. Bara en vecka. Sen åker jag och jennifer på kryssning på måndagen. Det ska bli så jäkla kul även om det bara är vi två. Det skulle ju egentligen ha vart flera som åkte med. Men som vanligt när man planerar saker så är det folk som till slut säger att de inte ska med. Aja, vi ska ha så jävla kul.  Visst ;)


<3


AIK!

Vinst till AIK så jävla skönt! :D ojojoj.

Ja ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Är ensam hemma eftersom mamma bestämt sig för att gå ut med sin vän. Så vad ska jag göra själv hemma? Är typ fortfarande sjuk så att gå ut känns inte så jäkla kul :/ Så om någon känner för att sällskapa en ensam sjukling så är det bara att säga till :P

<3

Fredag. fortfarande sjuk.

Ja en tråkig dag idag också. Mådde konstigt nog sämre idag än igår. :/ Hm, knasigt.
Aja jag har ju som sagt inte gjort så mkt intressant. Men jag åkte och träffade mamma när hon slutat jobba så vi kunde köpa en ny spegel till mig :)



And I love it!! :D <3  ( Den är från In och Finn och kostade 500 kr om någon är intresserad av att veta det )

Tack mamma!

Sen har jag bara legat hemma ikväll. Jag och mamma har sett på två filmer. Först Wolverine, den var jätte bra. Den hade gärna fått vara längre bara :) Sen Såg vi Knowing som inte alls var så bra som man trodde att den skulle vara. Så den rekomenderar jag inte. Men se gärna Wolverine den var bra. Om man nu gillar X-Men

Nu ska jag väl lägga mig i sängen och kolla på en film innan jag somnar.
Sov gott alla!

<3

.....

I love you </3

En dag i sängen.

Idag har jag gjort absolut ingenting. Bara legat på soffan eller i sängen och kollat på film. Jag har sovit extremt mkt också.

Jag hatar att vara sjuk! :/

<3

Sjukling :/

Idag plågade jag mig till skolan även fast jag mådde skit. Hängig som fan och förskyld. Men jag överlevde. Det var ju trotts allt bara 3 timmar. När jag kom hem kl halv 12 slängde jag mig på soffan. Sen har jag sovit från och till tills kl 5. Nu är mamma hemma och det betyder att maten snart står på bordet.
Det blir spagetti och lammkött. Är inte speciellt hungrig men äta måste man ju göra.

Jag har legat och kollat på Mysteriet på Greveholm nu. Den är ju helt underbar :D Att det inte finns sånna program längre. Jag tycker att julkalendern bara blir sämre för varje år. När vi var små så var det i alla fall bra barnprogram.

Nu ropar mamma att det är mat :D Bye!

<3

Värsta dagen på länge!

Igår var en dag som jag inte vill uppleva igen. Det var träning som vanligt. När det var tre låtar kvar av gymstick passet så gick elisabeth av och kunde inte köra klart passet. Så jag fick rycka in och ta över. Jag trodde inte att det var så alvarligt först. Men sen när passet var över och jag gick och tittade hur hon mådde så var det inte så bra som jag trodde.
Hon låg och skakade och kunde knappt prata. Hon sa att hon var jätte yr och att allt snurrade. Det slutade med att vi fick ringa ambulans. De fick komma och hämta henne och köra henne till sjukhuset. Göran följde med henne och jag åkte hem. Men när jag kom hem så ångrade jag att jag inte följde med. För jag kunde verkligen inte slappna av.
Imorse vid 5 så skickade hon sms och sa att allt var bra. Cts och ekg proverna var bra och alla värden var perfekta. Men att försäkerhets skull så skulle hon åka till karolinska sjukhuset i Solna till hjärtavdelningen. Men Göran ringde nyss och berättade att hon mår bra och att hon sover nu. Det känns väldigt skönt!

Uss, det var någonting jag aldrig mer vill uppleva! :'(

Projektarbete.

Nu sitter jag i skolan och har projektarbete. Jag gör absolut ingenting som vanligt. Vår vanliga lärare är sjuk. Så nu missade jag min chans att dela ut blanketter i en klass. :/ Aja. Så kan det vara. Jag ska dela ut en del imorgon i alla fall.
ikväll blir det träning som vanligt. Aftrikansk dans kl 19.15 Gymstick 20.00 i tullinge gymnasiet.

<3

Bäst!

Sängen

Jag måste bara säga att jag älskar min säng! ;D

<3

Sega söndagar!

Sega söndagar är så tråkiga.
Igår träffade jag Jennifer och Patrik. Vi satt på Fatburen i huddinge centrum och kollade på matchen. Fan vi skulle ha vunnit den. Danskarna förstjänade inte en vinst. Fan! Aja, så är det. Senare på kvällen så kom mamma dit också. Lite knasigt. :P aja.

Idag ska jag väl inte göra så mkt. MAmma kommer hit till pappa så ska vi planera för min fest som är om två veckor :D Nu är det inte långt kvar innan man är 18. Weiho! Sen ska jag hem till mamma.
imorgon är det skola igen. :/ Tråkiga lektioner.

Nej nu ska jag städa rummet. Det behövs :p

<3


Ny design! Tack Natta :D

Tack Natta för den skit snygga designen :D

Idag har vi vart i köket. Det var lugnt i början. Men sen skulle jag stå i luckan. Och då blev det kaos :P Men, men. Alla fick sin mat tillslut.

Ikväll ska jag till östberga med natta och maria. :) Sen vet jag inte vad som händer imrogon. Men det återstår att se.

<3

Trött? Ja.

Ja dags att sova kanske?

Idag har vi vart i restaurangen och jobbat. Det var väldigt lugnt. Vi hade bara 8 gäster.
Det känns som om jag börjar få till saker och ting nu. Kryssnings biljetterna är bokade. På söndag ska vi planera för min "fest" som vi ska ha när jag fyller år. Jag och Jossan ska försöka fixa praktik plats i älvsjö. (ska dit imorgon antagligen) Jag har lämnat in lite skolarbete. Det var på tiden måste jag ju säga.

Imorgon ska vi vara i restaurangen igen. Det blir alltid lite extra stressigt på luncherna. Brukar alltid vara extra mkt folk då. Så det är bara att ladda inför det imorgon. Som tur är så hade vi ju inte så mkr gäster idag. Och det betyder att vi har nästan allt klart till imorgon. Så vi börjar kl halv 9. Så det kommer nog bli ganska slappt imorgon också har jag en känsla av. Men det kan ju vara skönt för omväxlingsskull. 

Imorgon kväll ska jag Fanny och Natta antagligen hem till Oscar och parta. Men det var inte säkert. Så vi får se vart fredagen slutar någonstans.

Nej nu måste jag väl sova :/ Så man orkar upp om 7 timmar.

<3


Orkar inte skola.

Ja i skolan nu då. Projektarbete! Tråk.
igår kväll så såg jag "Ps. I love you" och det var väldigt känslosamt. Grät igenom hela filmen.
Jag känner att kärleks filmer inte är så bra för mig. :/ Men så är det.
Vi har även pratat om praktik platser i skolan nu. Det blir alltid kaos när det kommer på tal. Ingen i klassen utom jenna vill ha det. För praktik = Ångest för att göra fel. Vilket betyder att man går runt och mår dålig hela dagarna och så slutar det med att man ligger hemma och gråter på kvällen. Ja ni fattar att ingen vill ja praktik :P
Ikväll blir det träning. Sen måste jag nästan plugga till damokrati provet som vi har imorgon. Tråkigt men det måste göras.
Jaja, ska väl fortsätta med projektarbetet nu xD

<3

Söndag med skolångest.

Ja då var helgen slut då. Tillbaka till skolan imorgon. Måndag morgon med Naturkunskap är inte någonting man längtar efter precis. Men det är bara att härda ut :)
Imorgon kväll blir det träning som vanligt. Börjar med afrikansk dans kl 19.15 och sedan blir det gymstick kl 20.00.
Pappa åker till skåne imorgon och kommer hem på tisdag. Får se hur jag klarar en natt ensam i lägenheten. Jag har aldrig tyckt om att sova ensam i ett hus. Det är så tomt :/ aja.

Nu ska jag väl sova då. :)

<3

Lördags kväll hemma...

Igår blev det en hemma kväll med Spiderman 2 och chips. Kommer bli hemma ikväll också ser det ut som. Skulle vart med maria. Men hon skadade sig när hon spelade match så kan inte vara med henne. Aja, kanske är bra om man tar det lugnt ibland också. Lite skönt är det ju.
Jag har äntligen köpt ett par skor nu. Det var på tiden, så som jag har tjatat om att jag måste göra det. Det blev ett par vita Reebook (låga)

Nu ska jag kolla på Rocksystrar.

<3

hopplöst

Så långt bort med ändå så nära... Nära mitt hjärta. Om natten så kommer du till mig. Men det är den ändå gången jag får träffa mig. Känna din kropp mot min. Det är enda gången jag får kyssa, krama och älska dig . . .

Ett brustet hjärta är allt som finns kvar
</3

i miss you

RSS 2.0