Ledig dag= Slapp dag

Ja ledig idag. Har inte gjort mycket vettigt. Har legat på soffan och kollat på "Remember the Titans". Jag har ätit pizza och så har jag suttit framför datorn. Ja vilket händelserikt liv jag lever.
Ja imorgon har jag inte en aning om vad jag ska göra heller. Jag vill åka och köpa ny skor eftersom mina är helt fallfärdiga. Men jag orkar inte åka själv och kan inte hitta någon som kan åka med mig. :/ Så vad ska man göra. Det kommer väl sluta med att jag ligger på soffan som vanligt när man har tråkigt.

Jag vet inte vad det är men just nu så orkar jag inte ta tag i någonting. Har massa skolarbete som jag borde göra. Men jag orkar inte. Jag måste planera inför när vi ska ha fest för släkten. Men jag orkar inte. Jag måste boka biljetter till kryssningen. MEN jag orkar inte.
Det ända jag orkar göra är att träna skiten ur mig och ligga i sängen och dö. . .
Jag = En lat jävel! Finns det något botemedel? Tror inte det. Det är bara att härda ut.

<3

En extra helg.

Imorgon är det studiedag och på torsdag är jag ledig. Kommer kännas som en extra helg den här veckan :) Väldigt skönt måste jag ju säga.
Nu måste jag vekligen boka biljetter till kryssningen annars känns det som att det är ganska kört.

Nu är det bara 25 dagar kvar sen jäklar är det party!

Mkt som händer!

30/9 - Ledig
1/10 - Ledig
16/10 - Ledig
22/10 - Viltkväll på restaurangen!
24/10 - 18 år!!!
26/10 - Kryssning!
30/10-1/11 - Gotland?
V. 45-48 - Praktik!


<3


Trött efter en slapp söndag.

Ligger nu i sängen efter en dag efter att ha vart barnvakt och tränat. Har även pressat i mig lite för mkt mat och godsaker. Typ som Ben & Jerrys glass. Extremt gott men väldigt onödigt egentligen.
Imorgon har jag skola som vanligt. Suck! Har projekt arbete och jag har sån ångest för att jag inte gör någonting på lektionerna. Men jag orkar verkligen inte. Det suger! Tråkigare har man nog inte vart med om.

Sorry för att jag inte uppdaterar. Men mitt liv är inte så spännande just nu. ( som vanligt? )
Hoppas alla läsare inte är ledsna för det.

<3

Barnvakt?

Sitter just nu i soffan hemma hos elisabeth. Jag är "barnvakt" åt min lillebror. Fast jag behöver ju inte göra så mkt. Han kollar på film och jag sitter med datorn :P Skönt att han kan underhålla sig själv. Idag har vi haft drycker i skolan och sedan samhällskunskap.
imorgon blir det tråkig näringslära med Tobbe. Det är bara att härda ut de tre timmar jag är i skolan. Senare på kvällen blir det träning. Måste träna hårdare nu. eller ah oftare i alla fall. En gång i veckan räcker inte.

Nu är det nästan helt bestämt att vi åker på kryssning den 26/10 :) (Fyller 18 den 24 så det passar perfa) Ska bli så jäkla rolig!! Längtar som fan! Nu ska vi bara se vilka som följer med. :)

Det har blivit ändringar om studentskivan. Nu ska den inte vara på metro längre utan på Göta Källare. Datum är inte bestämt än men snart hoppas jag att allt är klart med det :)

<3

:'(

Tears stream down you face, when you lose something you can't replace.

The thing is that I don't understand why after 8 months they still do?


Lördags seg.

Ja vad ska man hitta på idag då :/ ser ut som att jag blir hemma ikväll. Trisst :( aja, så är det ju ibland.

Igår hade vi skit kul i alla fall. Jag och Fanny och Natta drog hem till oscar i östberga. Sen kom jag väl hem vid 3 eller nått. En lyckad kväll i alla fall.

imorgon åker jag till mamma så måste packa och skit.

Fredag!! Äntligen

Då bär det av till östberga ikväll då :) Jag fanny och natta ska på fest.

Idag har jag vart i restaurangen ganska lugnt. Inte så mkt folk och allting var ju redan fixat eftersom det inte kom några gäster igår.

Imorgon vet jag inte vad som händer. Får se vad som finns att göra :)

Studentskiva.

Nu är studentskivan bokad!
På Metro (skanstull) den 12 maj 2010 be there! =D


Håkan!!

Helgen har vart bra utom det att jag typ har blivit sjuk :/ aja, (inte svininfluensan dock)
I fredags var jag på grönan med elin, elin och maja och såg Håkan Hellström. Han var grym. Igår gjorde jag inte många knop. Åkte hem till Vanja på morgonen eftersom hon fyllde år!! Kom dit typ vid 11 så jag åt frulle hemma hos henne :)
Sen låg vi och kollade på Stockholm Boggie Sjukt bra var den. Lite speciell men bra. Sen skulle hon iväg och då åkte jag hem.
Sen Låg jag hemma hela kvällen med pappa och kollade på film :)
Idag har jag vart med elin. Vi har väl inte gjort så mkt typ legat hemma och kollat på film vi också. Haha, mkt film denna helgen. . .

Känner inte för att gå till skolan imorgon och försöka koncentrera mig på att göra bra ifrån mig i skolan! Blä. Men ser dock fram emot att få träna på kvällen.

Jag känner att jag har för mkt tid att tänka på. Så jag måste börja hitta på saker att göra helt tiden. Det är för mkt skit som finns att tänka på. Tänk vad skönt det skulle vara att bara för en dag inte behöva tänka över huvudtaget. Bara vara. Alla deprimerande saker var borta och allt som fanns bara var glädje.
En dag som aldrig kommer komma men men. Man kan väl få drömma eller?!

Gud vad depp det blev helt plötsligt. aja, hoppas alla haft en bra helg!

<3


Middag med tjejerna!

Ikväll blev det middag på Primo(huddinge) med Fanny, Elle och Moa :) Vi skulle fira fanny som fyllde år för x:antal veckor sedan. Men vi har inte haft tillfälle för än nu :P Det var skit mysigt. Åt världens godaste pasta. Och mätt som ett svin blev jag också. Man får alltid så extremt mkt mat där.
Efter middagen gick vi hem till fanny och satt där ett tag. Pratade och kollade på gamla barnprogram. Det fanns så mkt bra program när vi var små. Nu är det ju bara skit.

Aja, jag fick skäll av Moa att jag inte uppdaterar. Så nu blir jag väl tvungen att börja då. (Vi får se hur det går)
Imorgon är jag ledig. Ska bli skönt att få sova så länge som jag känner för. Blir väl att bara ta det lugnt hela dagen.
Nej men nu ska jag väl sova då.

<3

RSS 2.0