Redan Torsdag!?

Ja då var det redan torsdag. Dagarna går så jäkla fort.
Idag stod vi i metodköket med Kaj eftersom Marina var sjuk. På efermiddagen så hade vi Anders och vi skulle redovisa våra projekt som vi gjort i livsmedelskunskapen. Jag kan ju inte säga att jag hamnade i den bäste gruppen direkt. Det slutade med att jag stod där själv och redovisade bara för att Ousman tydligen inte skulle göra det och de andra två inte var i skolan /: Aja, sånt är livet. det är bara att leva med.
Efter skolan åkte jag hem och tittade på film en stund, men efter ett tag så somnade jag och vaknade av att mamma ringde mig. Då var klockan redan 5 och jag var tvungen att gå upp att göra mat. Tränade sen kl 7. Jobbigt som fan var det. Men skönt ändå. Man vet ju att man gör någonting bra. Känner att det är dags att komma i form...
Och nu ligger jag i sängen och är redo för läggdags.
Imrogon åker jag till Gbg :) Ska ha en myshelg med älsklingen och åker inte hem för än sent måndag kväll. Tåget imorgon går kl 13.15 och innan det ska jag väl sova antar jag. Skönt med sovmorgon. Ni andra som tänker gå till skolan får ha det  så jätte kul. Nej nu ska jag sova.
Puss och kram :) <3

I'am getting bad at this...

Känner att jag börjar bli väldigt dålig på att skriva...
Har vart i köket idag. Det gick väl bra antar jag. Sen träffade jag elin och åkte in en sväng till stan :) Och nu har jag kommit hem.
Just nu så snöa det ute, känner att jag verkligen vill ja jul nu. Det är så mysigt att sitta inne och dricka varm oboy och kura ner sig i soffan med någon man tycker om och bara mysa medans det är kallt ute :)
På fredag åker jag till Göteborg (igen). Sebbe var här i helgen föresten. Vi gjorde väl inget vettigt tror jag. Låg mest hemma. Men köpte lite julklappar i lördags i alla fall. Nu har jag inte många kvar att köpa...
Nu ska jag lägga mig i sängen och vänta på att maten blir klar :)
<3

Tisdag...

Slutade kl 11 idag, skönt. Jag åkte hem och la mig i sängen och sov en stund. Sen var det dags att laga mat med papi. Och oboy paketet stod ivägen och flög ut ur skåpet...
jenny klantig
ja vad ska man säga? Klant!

Åh nu letar jag efter en tåg biljett till 21/11 då jag ska till älsklingen i Göteborg :)
<3

Söndag!

I fredags var jag och Fanny på bio :D Jätte mysigt, vi såg Patrik 1,5. Den var så jäkla rolig! Verkligen sevärd.
Igår åkte jag och pappa på den tripp till kungens kurva. Jag hittade en tröja på b-young och pappa köpte en vinterjacka. Sen på kvällen låg jag bara hemma och segade. Tittade på film och käkade godis med familjen :) 
Idag är det söndag, vad ska man hitta på idag då? :/ ligga hemma en dag till? Antagligen...

Nästa helg kommer sebbe hit :) Längtar jätte mkt!

Puss <3


Shame on me!

Ojojoj, Nu var det ett bra tag sen jag skrev någonting här! shame on me!
Aja, det har väl inte hänt så jätte mkt. Jag var ju i gbg över lovet hos pojvännen. Det var underbart eftersom vi inte träffas så ofta. Vi åkte till hans land sista kvällen med Larran och Jessica och hade det mysigt.
Sen är vi nu tillbaka i skolan. TRÅK! Vi fick veta våra praktikplatser. Efter många om moment så fick jag och jossan vara på samma ställ! (thank you Kaj) Skulle dö att vara ensam.
Jag har vart i stan idag och handlat två par skor och två tunikor. Så jag är nöjd. (utom det att jag gick emot mina principer och köpte kläder från gina tricot. Jag gillar inte att köpa kläder där eftersom alla har samma kläder men men. Gjort är gjort.
Jag tränade igår och tränade idag, det var riktigt skönt. Första träningen på två veckor. Men nu är man tillbaka på spåret igen.
Nu ska jag väl skriva klart min svenska och sen ska jag sova :)
God natt alla glada, Sov gott :) Puss <3

RSS 2.0