Måndag+Tisdag

Måndag:
Det blev en ganska bra måndag. Skola på dagen så klart, slutade kl 11 åkte hem och sov lite, åt och så. Sen åkte jag och Elisabeth åh tränade igen, vi tränade dubbla pass så vi höll igång i 2 timmar. Fy vad trött jag var när jag kom hem. Sen pratade jag lite med min älskling :) Sov underbart gott den natten.

Tisdag:
Skolan var trist som vanligt. Vi ska komma på ett projekt som vi ska göra. Hmm, vad ska man hitta på. Jag, Fanny, Elle och jossan funderar på att göra ett projekt där vi ska starta en Choklad fabrik. Haha, tänkte åka till Lindköping och gå på studiebesök på Cloetta :D tror inte att det kommer bli så dock. Men man vet ju aldrig. Skulle vara roligt.
Sen har jag väl inte gjort så mkt mer. Vart hemma åh så. Haha! Min kära pappa kastade en Satsumas mitt i pannan på mig efter maten idag, Den sprack och jag fick frukt saft i hela ansiktet xD

Puss och Kram <3

Söndag

Lördagen blev lugn. Låg hemma med papi och tittade på film :)

Idag har jag vart inne i stan med elin. Köpte ingenting med jag har hittat en tröja jag vill köpa. Men den fanns inte i min storlek någonstans. Egentligen så borde jag inte köpa den eftersom jag inte har de pengarna, men om man har hittat någonting man vill ha så är det svårt att inte köpa :D
Sen har jag även tränat idag igen, hade fortfarande träningsverk men jag kunde inte hålla mig borta :) Det är så skönt att träna.

Nej nu ligger jag i sängen och ska sova.

Puss och Kram på er alla :D <3

Lördag

Hmm, vad ska man hitta på idag då? Funderar på att bara ligga hemma hela kvällen med familjen. Efter igår så känner jag inte riktigt för att gå ut. Så det kanske bara blir film eller så följer jag med maria och vanja ut på äventyr.

Blä, jag har fortfarande träningsverk efter i torsdags då jag tränade gymix med Elisabeth och Marie :) Tror inte att jag kommer kunna träna imorgon. Tyvärr.

Uppdaterar senare!

Puss och Kram Jenny <3


Fredag!

Haha, vilken dag. Tråklektion idag på eftermiddagen och på bussen till tåget så ser vi en tjej utanför bussen som stoppar ner handen i byxan och börjar gräva runt i troserna där bak! Haha, fan vad vi garvade. Åh sen på tåget så klart så ska en person som säkert aldrig hört ordet deoderant. Ush vad han stank.

Sen åkte jag och träffade elisabeth i tumba så åkte vi och handlade. Jag köpte hårfärg :) Så efter vi kommit hem och ätit så färgade hon mitt hår :) Det blev jätte bra, jag är nöjd.

Jag träffade Elin och Maria lite senare på kvällen en stund. Men när elin skulle hem så åkte jag och Maria och träffade Vanja och hennes nya ragg och hans kompisar. Det var inte särskilt lyckat! Satt ute och frös i ca 2 timmar. Så värdelöst. Fan skulle stannat hemma som jag tänkte gjort. 

 Åh nu ligger jag i sängen och ska sova. Ska bara säga att jag saknar Sebbe jätte mkt, han betyder så mkt för mig :D <3 Puss på dig älsklingen!

Puss & Kram er Jenny <3

Fortfarande skola

Rasten är slut och virriga Lennart är tillbaka. Haha, jag orkar inte. han är så förvirrad hela tiden.


skola

Arbetsmiljö och säkerhet. Blääää!

Dagen börja med att min lillebror kom in och väckte mig imorse. Städerskan kom imorse så även fast jag hade sovmorgon så var jag tvungen att åka hemifrån kl 8. Urk....
jag och pappa tog med oss lilla kattungen i bilen och åte till papis jobb. Sen fortsatte vi till kungenskurva och åt frukost. Sen åkte vi till Hornbach. Den nya bygghandeln och köpte en ny lampa till mitt rum. Sen fick jag skjuts till skolan och nu sitter jag på den tråkiga lektionen och orkar inte arbeta! :(


Puss Jenny <3

FAN

USH!! Så jäkla värdelöst, har friluftsdag imorgon och jag hittar inte dit vi ska. Så jag måste få tag på någon som möter upp mig på morgonen. Men det är fan ingen som ska gå! Åh, jag blir galen! Vad fan ska jag göra? Mamma blir skit sur om jag inte går för att jag stått och sagt att jag inte vill gå och att ingen annan heller ska göra det. :@ Blir så sur. FUCK FUCK FUCK!!


Tisdag

Just kommit hem från skolan. Ush vilken dag! Jag blir så irreterad. Äcklig projekt och företagande lektion, sen så har vi haft värsta samtalet med min mentor om att jag och nåra i min klass tydligen "stöter ut" en i min klass. Jag blir så frustrerad eftersom jag tycker att mobbing är så jäkla uselt, åh så ska jag tydligen ha gjort det. Fattar inte :S
Aja, jag får trösta mig med min stora godispåse jag köpt :) Nu ligger jag bara och väntar på att älsklingen ska komma hem från jobbet så han kan ringa mig :D
Puss

17-21 sep

Den här helgen har vart otroligt bra! Sebbe kom i onsdags och så gick vi på Coldplay i trosdags. Konserten var skit bra! I fredags vart det tjejkväll hos elle. Först pizza sen blev det vin och kortspel. Haha, efter att Jossan, Fanny och Jenna gått slocknade jag och elle i soffan. Vaknade av att jag fick sms av sebbe ( som var på krogen ) som sa att han ville åka hemåt. Så det var bara att åka och möta honom.
Lördagen åkte vi in till stan, jag köpte en tunika och sebbe köpte ett par jeans. Sen låg vi hemma hela kvällen och tittade på film med familjen :) Det var mysigt. Sen var det söndag och älsklingen lämnade mig :( Ush, kommer inte klara av alla de här avskeden efter varje helg vi ses.

Aja, nu ligger i sängen och ska sova nu. Jag saknar dig så fruktansvärt mkt! Du betyder så oerhört mycket för mig. Jag är så glad att jag träffade dig.

RSS 2.0