...

Tänker på dig varje dag. Saknar det vi hade. Och att veta att det aldrig kommer bli så igen gör ont. Men om det är så att du tyckte att Pussar och Kramar var "Allt" vi hade så är jag glad att du gjorde slut...!

Lördags natten

Första kvällen utemed vännerna på väldigt länge. Träffade massa som jag inte träffat på ett tag. Kändes skönt att bara få tänka på annat. Ville verkligen inte ligga hemma ikväll för då vet jag vad som skulle komma upp i mitt huvud. Jag gick ut och roade mig ist. Pratade med en som jag inte träffat på typ 2 år :) det har vart en bra helg hittills men vi får se hur morgondagen blir, Ska träffa vanja :) Det blir nog mysigt. Känner att vi verkligen måste prata nu.

Aja, Puss alla glada :D <3

Tårarna tar bara inte slut. jag vet inte vart jag ska ta vägen! :'(

Det slutade så fort...

Jag trodde du var den rätta. Verkligen. Det tror jag fortfarande, Men det spelar ju ingen roll vad jag tror eller vad jag vill... Jag hade 5 underbara månader med dig. Jag hade helst sett att det blev fler än så. Men jag får nöja mig med dem som jag fick. Jag tror inte att det var en slump att vi träffades. Jag njöt verkligen av att vara med dig och trodde du gjorde det samma. Men det visade sig att jag hade fel.
Aja, jag ska inte klaga. Det var kanske inte meningen att det skulle vara du och jag. Det får jag aldrig veta.

//     </3

RSS 2.0