Söndag igen. Helgerna går för fort.

Ikväll blir det BH- skola hos Elisabeth :D Det kommer en och berättar om hur man ska tänka när man köper bh. Hur man ska känna att det sitter och så. Det ska bli skit kul. Det blir även middag och vin där :)

Imorgon är det skola igen :/ jobbigt. Men men. Det är bara en vecka kvar sen går jag ut på praktik igen i 4 veckor :) Ska bli kul. Ska vara på samma ställe som jag var sist. En lunch restaurang i årstadal.

Nu ska jag väl kanske börja klä på mig och sånt där nödvändigt :/

<3

Städa suger!

Jag hatar att städa!!
Är ledig idag och då tyckte mamma att jag skulle passa på att städa och packa eftersom jag ska till pappa på lördag. Varför ska man alltid göra tråkiga saker när man är ledig. Vill ligga i sängen hela dagen och inte göra någonting. Men så brukar det ju inte bli. Aja, det är väl skönt sen när det är klart.

Igår hände det väl inte så mkt. Va i skolan mellan 8-11. Vi hade vår första religions lektion. Det var helt okej. Tror inte att den lektionen kommer att bli någon större plåga. Sen tränade jag på kvällen :) Alltid lika kul. Ska träna i kväll också. Det var länge sen jag var på en torsdags träning. Så det blir nog kul :)

Imorgon blir det köket i skolan hela dagen. Sen på kvällen ska jag och mamma hem till Ullis och äta midag :D Ska bli jätte mysigt :)

Nu ska jag smälla i mig lite glass som mamma köpte igår!



Älskar Ben & Jerrys ;)

<3


Ingen träning...

Har fått ont i halsen idag så jag får inte träna ikväll :( Får vänta och se hur jag mår på ondag så jag kanske kan träna då :)

Håller på och lagar mat nu. Det blir kycklingsallad. Mamma tränar så jag får laga mat. Har även lärt mig någonting nytt. Att om man stoppar in kycklingfileerna i ugnen när de är frusna så blir de inte så torra. :) Ett tips.

Nu ska jag hacka sallad :P

<3

Söndag. .

Söndag idag.
Igår på dan fick jag massage av en massös som kommer hem till oss ibland. Massage i 1,5 timme för 200 kr. Det är så det ska vara :D Helt underbart. Sen igår kväll så kom Vanja hemma till mig. Vi tog det lugnt och kollade på film och svullade godis, chips och gino med min mor. Vi hyrde "Body of lies". Den var bra :)

Idag så ska jag åka till pappa och sova där eftersom han har jour och alexander är hemma. Så om han måste åka och jobba så måste någon vara hemma med alexander. Jojjo kanske kommer över en sväng på kvällen också :)

Nej nu ska jag slänga mig på soffan och slappa en stund :)



<3

Torsdag

Idag var jag i restaurangen. Jossan och jag stod för efterrätterna :) Hjortron och björnbärs parfiet. Som vanligt när vi är i köket så är det lite tokigt. Men vi hade en rolig kväll :D

Imorgon blir det restaurangen på dagen. Det blir nog ganska lugnt eftersom det är samma meny som vi hade ikväll. Sen på kvällen så blir det antagligen utgång med Jojjo som det ser ut nu i alla fall.

Sen på lördag så börjar dagen med massage typ kl 11 sen på kvällen tror jag att jag ska ha myskväll med vanja :)

Nu ska jag kanske kolla på film eller läsa en stund.

Bjuder på en bild på mig och vanja på smögen sommaren 09.
jen, vanj

Jag och Vanja sommaren 09.

<3


Stan med Jojjo :)

Trippen till stan med jojjo slutade med att jag klippte mig och köpte tre tröjor :D Jag älskar rea när det knappt är några andra i stan :) var nästan folk tomt i jämförelse vad det brukar vara.

Nu blir det träning även om jag har väldigt ont i mina vader efter träningen i måndags.

<3

Trötter

Jag bara för att Jennifer är en sån tjatkärring så blir det ett inlägg ;)

Dagen har väl vart bra. Gick i skolan 8-15 idag. Men det gick ganska snabbt ändå. Efter skolan åkte jag hem eftersom jag glömt lappfan hemma som jag måste ha när jag skulle hämta min ring. Så det bar av hem för att hämta den. Åkte till stan hämtade min ring träffade mamma och sedan åkte vi och handlade på Willys i heron city. Man måste ju hjälpa sin mor när hon inte har bil och måste storhandla. Jag är så snäll :D

När vi kom hem började vi laga mat. Det blev tacos :D Jätte gott som vanligt. Efter middagen la jag mig på soffan och somnade efter typ 10 minuter och vaknade 1 timme senare. Jag antar att jag var väldigt trött.

Imorgon är det studiedag så då får jag sova länge. Helt underbart! Ne nu ska jag väl kanske lägga mig och läsa lite "Så länge vi båda andas". Helt sjukt att jag läser Twilight böckerna för andra gången. Har nog aldrig läst en bok flera gånger förut. Vad ska jag säga jag är Robsessed!!!

Men ni måste ju hålla med mig om att han är riktigt heeeet!

grr











Det är ju nästan så att man svimmar! (hjärtstillestånd)


<3

MAAAT!

HAha, jag måste bara lägga upp en bild på min och mammas måltid tidigare i veckan! Shit vad gott det var!

MAAT!

<3

Shopping!

Jaja, jag vet dålig uppdatering.

Men idag har jag i alla fall vart på loppis med mamma. Hon köpte lite små grejer. Sen gick vi i huddinge centrum. Det var mega rea på MQ det var skit bra för jag hittade ett linne och ett par jeans :) Sen gick vi runt lite i centrum. Inne på H&M var det rea på jackor. Typ skepparkavajer. Jag hittade en svart skit snygg :) Den kostade bara 300 kr. Jag hade presentkort på 300 så det var superduper ;D Ikväll blir det nog bara hemma kväll med mamma. Vi ska äta glass och antagligen göra fruktsallad :)

Kläder

Linnet och jeansen från MQ. Jeans 200 kr Zoul (50% rea). Linne 100 kr Sunshine. (50% rea)


<3

En vanlig lördag!

Sitter på golvet i mitt rum och dricker öl och sminkar mig :D Snart dags för utgång!!!!!


RSS 2.0