Träning är inte hälsosamt!

Hemma från träningen. Har inte kört det här passet på tre veckor förns idag. Känner redan nu att jag absolut inte kommer vara kapabel att gå imorgon. Kommer ha en sån brutal träningsverk. :/

Imorgon ska tjejerna hem till elin och äta :) Det ska blir mys. De blir tacos. Jag åker nog och träffar elin lite tidigare och hjälper henne åh handla åh så :)

Men sov gott! Puss<3

Ledig!

Idag är jag ledig. Skit skönt. Gick upp kl kvart i 6 imorse bara för att gå i en timme med min mamma. Det var faktiskt väldigt skönt. När jag kom hem så duschade jag sen somnade jag om. och nu ligger jag nyvaken i sängen.
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Blir väl en chill dag hemma bara. :)

<3

Mums!

Kladdkaka åh banan med vanja ;D skit gott! <3

:@

Muntliga nationella! Endast för att plåga redan plågade själar :@


En lördag+en söndag.

Igår var det lördag. Då åkte jag vanja och maria in till stan och picknickade :) Det var mysigt. Vi köpte taimat och satte och på nybrokajen. Efter det så åkte vi hem till vanja. Där blev det vin framåt kvällen. Sofia hennes syrra och hennes kille kom också. Det var trevligt :)
Haha, på kvällen efter några glas vin så sa jag till maria att hon skulle få 100 kr om hon klarade av att svälja en matsked kanel. Åh ni tror inte att hon nappar på det eller? Haha, hon stod och hulkade kanel i typ en halvtimme. Stackarn hade kanel i hela näsan. Haha men lite roligt måste jag ju säga att jag tycker att det var. Senare så åkte vi vidare hem till en kakan var hos. När jag kommer dit är det första jag hör. "Nej inte jenny, Jontes syrra". ah då var det ju min brors kompis som bodde där och Ricky och Danne var där. Lite komiskt måste jag ju säga :)  Men när vi kommer dit så säger han att alla måste dra. lite trisst. Aja, men då fick maria och vanja för sig att vi skulle åka in till stan och träffa lars. Var inte så himla taggad på det egentligen. Men men vad gör man inte för sina vänner. Undertiden medans vi väntade på tåg och sånt så pratade jag i telefon med Adde. Shit det var ett jävla bra tag sen jag pratade med honom. Kändes lite konstigt faktiskt. Vi har ju inte umgåtts på typ 3 år. så /: Sen kommer vi in till stan och träffar lars. Sen ska vi åka hem igen. Den trippen kändes ganska meningslös. När vi kommer hem så följer lars med hem till vanja. Jag är så trött så jag pallar inte vara uppe så jag störtlandade i vanjas säng. Skit skön :)

Sen idag har jag inte gjort mkt. När jag vaknar så skickar lars sms och frågar om vi vill komma hem till honom och sola. Det säger man ju inte nej till. Så när vi plockat undan lite åh så. Så gick vi över till honom. (han bor kanske 200 m från vanja) Sen låg vi där och stekte från halv 11 till kl 14 typ :P Då kom papi och hämtade mig så åkte vi på visning igen. I samma område som vi var förra söndagen. Det var skit fint. Hoppas att papi får det. Sen åkte jag hem och somnade på soffan. Och nu sitter jag här :)

Hoppas resten haft en bra helg! <3


En död Jenny innan natten!

Ja då var man klar för dagen. Har jobbat på restaurangen med fanny. Det var jobbigt och har aldrig haft så här ont i fötterna någonsin förut. Men helt klart värt det. Tjänade 500 kr :) inte helt fel när man inte har några pengar. Nu ska jag absolut lägga mig i sängen och sova så jäkla skönt!
Imorgon bär det av in till stan på picknick med vanja och maria :) Mysigt!

ha en bra natt alla! <3

Slut på torsdagen!

Ännu en dag hemma i sängen avklarad. Men imrogon måste jag bara gå. Är så himla tråkigt att ligga i sängen. Jag ska dessutom servera på MVG med Fanny på kvällen. Någon lärares mormor eller någonting ska ha fest. Så då ska vi hjälpa till :) Det blir säkert jätte skoj.

Sov gott alla! <3

Torsdag

Då har man vaknat idag också då. En ny dag nya tag. Gick inte till skolan idag heller. Mår väl bättre än igår men inte tillräckligt bra. /: Det är synd att man ska vara sjuk när det är så bra väder. Aja, hoppas att jag blir frisk tills imorgon.

<3

Sjukling

Har vart hemma idag. Vaknade imorse klädde på mig och allt det där. Sen fattade jag att jag inte skulle klara av att stå i köket. Gick och la mig och sov från och till tills kl 5 idag. Så jag mår nog inte så bra. /: Orkar inte vara sjuk. Men finns väl inte så mkt som man kan göra åt saken.

<3

Dags att sussa!

Nu är det sängen som gäller! Huvudvärk och trött som fan.

Sov gott alla! <3

Seg jävel

Känns segt att vara tillbaka i skolan. Slutar ju 11 på tisdagar som vanligt. Men det är en väldigt seg lektion vi har på tisdagar måste jag ju säga. Kom hem och gjorde pannkakor. la mig i soffan och tittade på film, Åh så somnade jag så klart! Oväntat där du. aja, nu har jag flyttat mig till sängen. Måste sluta vara så himla lat. :P aja :)

<3


Morfin en bra start på morgonen!

Hej bloggen...
Skit skolan har börjat igen. Sitter på lektion och som vanligt orkar jag inte bry mig om vad jag egentligen ska göra. Imorse så vaknade jag seg som fan. När jag gått upp och insett att jag hostar som fan frågar mami om jag vill ha host medicin. Men eftersom jag vart sjuk och hostat hela lovet säger jag stolt att jag redan tagit slut på den :) Då får jag hennes mongo host medicin med morfin i. Och nu sitter jag på lektionen och känner att jag snart kommer somna. Blä! Morfin är inte bra du.

<3

Söndag...

Blev en lugn dag idag. Pappa kom och hämtade mig vid 13:05 och då åkte vi och tittade på en lägenhet i visätra ängar. Den var jätte fin, skulle kunna tänka mig att bo där. Lite små ändringar bara :P men det går ju att ordna. Sen har jag inte gjort mycket annat idag. Legat och degat i sängen. Det har vart skönt.
Igår så firade vi bror min eftersom han fyllde 20 i fredags! Grattis. Släkten och vännerna kom så det blev stor kalas! Jätte trevligt. Ullis var även där med hennes och Joakims dotter Ellie. Så himla söt :) Man kan ju inte hjälpa att längta tills man själv ska skaffa barn. Men det är ett tag kvar.
Senare på kvällen så åkte jag jennifer och maria till sickla kaj där vi gick hem till Raffe. Det var väl trevligt. Ingen megafest så utan bara lite chill.
På vägen hem där ifrån så gjorde vi ett stopp i huddinge där vi köpte Pommes och jennifer den knäppen köpte en 88:an :) Hon är ju för knasig ibland! Träffade även jason när vi väntade på bussen. Det är inte så ofta man gör det. Så de var ju trevligt :)
Nee imorgon är det tillbaka till skolan. Blä! Man blir så lat efter att ha haft lov. Man vill inget annat än att bara ligga hemma och inte göra ett skit! Men så funkar det ju inte riktigt :/ Så nu ska jag väl sova så jag inte är allt för trött imorgon.

Sweet dreams! <3


:'(

Jag förstår inte varför tårarna aldrig tar slut... Även om man vet att det är kört så rinner de fortfarande ner för min kind. Jag saknar dig som fan. Vill bara ha dig här vid min sida. Bara få krama dig en sista gång, Fick inte ens säga farväl på riktigt... ( I thought you were the one, But I guess I was wrong! ) Du betydde verkligen allt för mig. Men det är tydligt att du inte kände detsamma.


Slit..

ja då är det torsdag då. Inte många dagar kvar på lovet nu :( tyvärr. Idag när jag vaknade så började jag genast städa. Mami och jag har en deal. Jag ska städa lite hemma så får jag pengar :D vilket jag är i stort behov av just nu :) Så jag har rengjort alla våra dörrar och skåpluckor i köket. Sen kanske jag tar uteräcket imorgon.
Ikväll ska jag och jennifer gå och se på Dumpa honom. Och igår var vi och såg på En "shopaholics bekännelser". En riktigt rolig film rekomenderar den.

Ja vad har hänt mer då. Jo jag var hos maria i löradags. Det slutade bra. Utom det att en blomkruka gick i kras och att någon jävel snodde marias digitalkamera. Annars så var kvällen lyckad.

Jag träffade elin en stund igår. Vi möttes i centrum. gick och köpte varsin glass på donken och sen satte vi oss i solen :) Jätte mysigt.

just nu så har jag väl inget mer att säga. men vi hörs :)


Puss och smek <3


Hos elin :)

Det är fredag idag :) Sitter just nu hemma hos elin. Ska snart gå hem till marie och anders på påskmiddag :) har väl inte gjort så mkt. Vi hade halvdag igår i skolan. (Jag har ju inte påsklov än) träffade vanja efter skolan. Jag ställde mig och gjorde pannkakor till henne :) Sen slängde jag mig på hennes säng och sov i en och en halv timme :) Efter så åkte vi till huddinge och träffade maria ;) jag åkte hem och åt. Sen åkte jag tillbaka hem till vanja :) vi låg bara i sängen och tittade på film nästan. Ikväll ska jag väl ine hitta på någonting. Men imorgon så kommer jonathan hem till papi så ska vi äta middag. Sen bär det av hem till maria :) Fullt ös medvetslös!
På söndag ska jag hem till mamma och äta middag med Familjen Asp. Efter maten blir det antagligen bowling :) Det är kul.

<3

Svull /:

Idag blev det av någon anledning lite av en svullar dag. Började med en macka på första rasten. Sedan lunch kl 11. Åkte och badade, sedan mc donalds kl 3 typ. Sen hem och vi åkte och åt pizza kl halv 6. Inte den nyttigaste dagen.
Egentligen skulle jag vanja och maria ha simmat. Men när vi kom till simhallen så visade det sig att inte baorna var uppe. Det var lekbassäng av hela alltet. Blev faktiskt besviken. Aja, :/ man tänker ju inte på att alla andra har påsklov när en själv inte har det :P
Nu ligger jag i sängen, Skönt :D Vi har just kommit hem från att ha vecko handlat.

<3

Fredag

Oj vad tiden går. Har väl inte gjort så mkt de senaste dagarna. Hade nationelltprov i onsdag. Gick väl sådär... Sen var vi och åt igår för att fira maria som fyllde år förra fredagen. :) Det var jätte mysigt. Var typ hudra år sedan vi umgicks alla 5. Vi åt Kina buffé. Åt nästan tills jag storknade. Åt massor av sushi. Åh om inte det var nog så åt jag ännu mer sushi idag med fanny efter skolan :)
Ikväll kanske jag ska till Huset (huddinges ungdomsgård) Får se om jag känner för det. Alla tjatar så mkt bara. Annars ligger jag väl bara hemma och degar framför tvn.
Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra. Hittar väl på någonting.

<3

RSS 2.0