Dan innan en kanon kväll :D

Jag hänvisar till Jenniferstrom.blogg.se för att ni ska kunna läsa vad jag gjort de senaste dagarna :P Orkar faktiskt inte skriva.

Men idag ska jag träffa vanja en snabbis i huddinge så hon kan få låna mina skidbyxor. Sen ska jag hem till min bror och äta middag. Efter det  så åker jag hem till maria och hjälper till åh städa inför imorgon :P Det kan behövas.

Nej nu ska jag åka till huddinge :) <3

Från fredags!

Bilder från i fredags XD

Enjoy!


..

mm


ll

oo
<3

Julafton!!

Orkar inte skriva massor :P Men jag har i alla fall haft en underbar julafton och hoppas att resten också har haft det bra :)

Nu är jag trött eftersom jag gick upp 07.50. Så det blir väl sängen och se klart på "Sagan om de två tornen". Imorgon så blir det antagligen utgång med jojjo :)

Jennifer? Vill du med? ;D

Sov gott alla !!!

<3

Dan före dan!

Billys pizza och mjölk bästa frukosten :D

Snart ska jag åka till vanja. Sedan ska vi till farsta och kolla i affärer. Vanja ska köpa julisar och jag ska leta klänning till nyår :D

Om den klänningen sitter bra och om den finns så blir det nog den :)

Klänning
<3

Måndag!

Idag har jag väl inte gjort så mkt. Låg hemma och slappade tills kl 19. Då åkte jag och tränade med Elisabeth. Efter träningen åkte vi hem till henne och duschade åh så pratade vi om massa saker som vi inte hunnit prata om eftersom vi inte träffas så mkt längre. Sen kom pappa och alexander dit och drack lite glögg och åt pepparkakor innan vi åkte hem.

Det är ungefär vad jag gjort idag. Imorgon ska vi åka och lämna julklappar hemma hos bror min. Sen vet jag inte vad jag ska göra. :/ Kommer antagligen bara ligga hemma och dö under dagen.

Nu är det bara 3 dagar kvar till julafton :D

Nu ska jag väl lägga mig i sängen och sova. Trött som man är.

<3


Söndag . . .

Söndag. . .

Igår så var jag på Cattelins med Natta, Jojjo, Natacha och Carin. Det var skit kul. Vi hade en bra kväll.

I fredags var jag och såg Avatar med Mamma, Bror min och hans tjej Sabine. Filmen var så jäkla bra. Rekomenderar den verkligen. Men om man ska se den ska man gå och se den på bio. Då är efekterna som bäst tror jag.

Idag har jag vart inne i stan och köpt de sista julklapparna. Nu är jag helt klar med alla. Skönt att ha det klart. Men på köpet så är man ju pank. Skulle kanske inte gått ut igår... aja, vi hade ju kul så :)

Nu ska jag nog bara slappa resten av kvällen går kanske upp till Jojjo och slappar och tittar på film. :)

<3

Slapp torsdag.

Snön bara fortsätter att ösa ner :P Hoppas den stannar ett tag.

Jag är verkligen glad att jag slapp att åka någonstans idag. Komunaltrafiken var kaos! Nej idag har jag inte gjort mkt. Träffade elin en stund i centrum. Sen har jag bara legat hemma och slappat i soffan :D
Nu ligger jag i sängen och funderar på om jag ska sätta igång en film eller vad jag ska göra. Hmm.

Imorgon ska jag åka till skolan i typ 1 timme. Vi ska kolla på några som uppträder. Den vanliga julavslutningen. Jag har aldrig förstått grejjen med det. Aja, det är säkert någon som tycker att det är bra. (men inte jag)
Vi får även våra studentskive biljetter imorgon så om någon är intresserad av en jävligt grym studentskiva den 16 mars så är ni välkomma att höra av er :)

Nu blir det nog en film i alla fall. Blood Diamond kanske? :P

<3

Snöö

Snö

Sjukt mycket snö. Det tog bara 2 dagar sen var det snö överallt på marken. Äntligen måste jag ju säga!!! Nu är har man mer julkänsla :)

<3

Smakis. Mumms!

Sitter i skolan och har rast från samhällskunskapen. Vi ska ha partidebatt efter rasten. Får se hur det slutar. Slutar antagligen som vanligt med att alla sitter och skriker åt varandra. Hmm... Min klass asså :P

Efter skolan så blir det antagligen bara att åka hem och slänga sig på sängen ;) Skönt.
Nu ska jag äta min kokos boll och dricka min smakis :D

Smakis
<3

Nu blev det mkt.

Shit jag förstår inte hur man kan gråta så mycket över en film :P Helt sjukt. Men den är ju helt underbart bra. Jenny <3 New moon! :)

Jag vet att jag har slarvat med uppdateringen men jag har så mkt att göra nu för tiden :P (dålig ursäkt jag vet)

I helgen i alla fall så hade jag skit kul. I fredags så var jag på Göta Källare med Maxx, Adde, Elin och några till. Det var kul hade inte träffat Maxx på as länge. Så det var askalas :D Fick även veta då att det antagligen blir kryssningen den 28 december. Wehoo :D Det ser jag fram emot.

Det var fredagen. I lördags så var jag inne i stan med jojjo på dan och sedan på kvällen så åt vi middag hemma hos mig och senare på kvällen så drog vi till Blå. haha, stannade där till typ halv 1 kanske. Sen gick vi och mötte några gamla klasskompisar till mig och gick till Viktoria. Det var trevligt :)

I söndags så bakade vi piroger hemma med Mamma, Bror min, hans flickvän och flickväns mamma och min mormor. Så det var fullt hus med bak :) Vi hade jätte trevligt.

Nu blev det mycket att skriva. Måste börja skriva oftare :p

Nu Är det sängen som gäller. Har sovmorgon imorgon. Jätte skönt!

<3

Tisdag

Åh jag vill verkligen åka på kryssning igen. Men ekonomin säger att jag inte har råd :P trisst.

Idag åkte jag till skolan som vanligt kl 8. När jag kom dit så sa stig att jag inte behövde vara där för att jag redan hade gjort provet. Fan vad arg jag blev eftersom jag faktiskt hade skickat sms till honom dagen innan och frågat om´det var så att vi hade lektion idag. Så det var bara att åka hem. Kul. Vi hade prov i samhälle idag efter lunchen men eftersom jag åkte hem så orkade jag inte åka tillbaka till skolan senare på dagen. Jag vet att det var dumt av mig att skita i provet men jag har försökt plugga men det fastnar inte. Idag var första gången på typ 3 år som jag med mening skolkar från ett prov :/ Dumt av mig.

Jag vet inte vad det är just nu. Men jag har totalt tappat lusten att göra någonting över huvudtaget. Vet att jag har skrivit det förut. Aja... Vill att någonting bra ska hända någonting att glädjas åt.

Imorgon är det prov i Näringslära. Det måste jag gå på! Vi går bara halvdag i skolan så det blir nog inte en så jobbig dag imorgon. Sen ska jag träffa Vanja efter skolan. Vi träffas så sällan nu för tiden :/ Det är tråkigt. Jag träffar alla mina vänner sällan nu för tiden. Vet inte varför. . .

Nu blir det plugg!!
<3

Nattplugg!

Ja då ligger man och tokpluggar till provet imorgon. Har prov i politik. Det kommer sluta illa måste jag ju säga.

Det är tur att man har
Julradio.se Eller vad säger du Jennifer ;)

Nu är det plugg plugg plugg!
<3

Jag älskar helg!

Jag ska snart åka iväg och jobba. Gick upp för typ 3 timmar sen :P
Det blev en sen dag igår. Tänkte först inte gå ut men slutade med att jag följde med till Nype i alla fall. Det var jag vanja sofie och några från vanjas vänner krets. Kvällen blev bättre än jag trodde att den skulle bli. Vi gick där ifrån när de stängde kl 3 och sen var jag hemma kl halv 5 typ. Haha, trött var jag så jag somnade på stört när jag la mig i sängen. :P

haha, ja jag orkar inte skriva mer än så. :P Hoppas alla får en bra lördags kväll. :)

<3


Tattoo...

Nu är den gjord!

Det gjorde inte så ont att göra den. Men nu kan jag knappt gå :P Får se hur det går imorgon i köket. . .

Här är två bilder i alla fall :) Jag är riktigt nöjd!

Tattoo


Tattoo




<3

Onsdag!

Shit jag ska tattuera mig idag!! Så jäkla nervös! :P Men det ska bli så skönt att äntligen göra det.

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att jag kan gå till data killen så jag kan köpa en ny laddare. Det började slå gnistor från min laddare igår. Så jag känner att det är dags för en ny. Vill ju inte att det ska börja brinna! :/
Nu är rasten snart slut också. Så är det näringslära som gäller. Tråkigt men men.

<3

RSS 2.0