I skolan...

Nu är det dags att ta tag i projekt arbetet och som haft sån ångest över hela praktiken. Men ändå så sitter jag här och skriver. Dumt av mig måste jag säga. . .

Ikväll blir det bio med mamma och mormor. Vi ska se "Luftslottet som sprängdes". Hoppas den är bättre än tvåan var. För jag blev väldigt besviken när jag såg den. Men har hört att den ska vara bättre så hoppas det.

Det händer mycket den här veckan.
Idag så är det ju bio.
Imorgon är det julmarknad i skolan.
onsdag blir det tattoo.
torsdag så hoppas jag att jag ska hinna träna.
fredag är det mässa med skolan sen får vi se vad som händer på kvällen.
lördag ska jag på sturebadet och sen jobba på kvällen.
Sen på söndag ska jag åka hem till mamma igen. Två veckor går väldigt fort måste jag säga.


<3

Jul pynt!









Nu är det pyntat lite i rummet. Har ätit lussebullar och gröt idag. Nu hoppas jag att jul känslorna ska komma snart. För än har jag inte fått några. Det är så tråkigt väder ute också. Regn och trisst det är inte ens kallt ute. Varför bor man i stockholm under julen? :/

Men nu är det bara 25 dagar kvar till jul.
<3

Första advent...



Första advent idag. Hoppas alla dricker glögg och äter pepparkakor för det gör jag :D


<3

Tattoo

Tattoo

Det lutar nog åt den här tatueringen på vristen! :) Vad säger ni ?


<3

Tatuering på onsdag!! :D

Idag gick jag tidigare från praktiken för att hinna till banken innan dom stängde :) Jävla bankar och stänga kl 4 :P vad är det för stil. Har i alla fall ordnat så jag får hem en dosa så jag kan föra över pengar via intrenet. Efter att jag och pappa vart på banken så åkte vi till tumba tattoo. Nu har jag bokat tid tills redan på ondag :S Shit vad nervös jag är. Jag ska tatuera in en skorpion men har inte hittat en bra bild på hur den ska se ut än. Vet inte om den blir hel svart eller om den ska vara svart vit med lite fler detaljer :/ Jobbigt.

Imorgon är sista dagen på praktiken. Känns jobbigt att behöva gå tillbaka till skolan. Har lite ångest över att jag inte har gjort något plugg alls när jag har haft praktik. Men man orkar verkligen inte det. Men men så är det. På kvällen imorgon ska jag hem till jenna. Vi ska ha en tjejkväll hemma hos hennes pappa. Ska bli kul :) Sist vi var där så hade jag jossan och jenna skit kul ;) Eftersom bussarna slutar gå kl 11 på kvällen så åker jag inte hem för än på lördag :) Myspys.

Nu ska jag väl äta :)

<3

Måndag!

Ja, då var måndagen äntligen avklarad! :) dem är alltid värst.

Har väl inte hänt så mkr sen sist. Åkte hem till pappa igår och nu ska jag vara här i två veckor som vanligt. Känns dumt att lämna mamma helt ensam. Men men. . .

Imorgon ska jag gå och se på New moon! Det var verkligen på tiden måste jag ju säga!!! Jag är så efter så det inte är sant. Borde ha gått på premiären men så är det när man har fullt upp. Jag och mamma ska gå och se den på söder imorgon i alla fall :)

Det händer väl kanske inte så mkt annat i mitt liv :P Det är möjligt att jag kanske åker till tatueraren på torsdag och bokar tid. ÅH, nervöst! :D men jag har ju väntat på det här i 3 år nu. Så nu ska det fan bli av! :D

Dags för sängen. Är helt slut efter träning. Sov gott alla

<3

Lördags natt! Kom precis hem.

Okej en uppdatering då :)
Jag har just kommit hem från en kväll med mat och födelsedagsfirande för en 40 åring hemma hos patrik. Och en "efterfest" som det blev för mig och jennifer hemma hos någon på kvarnbergsplan :P aja, den festen var väl sådär. Inte bättre än krogen om man säger så. Väldigt seg. . .

Sorry för min dåliga uppdatering i veckan. Men har inte känt för det. Är fortfarande på praktiken. Det händer inte så mkt intressant i mitt liv just nu. MAn går upp. Går till jobbet och kommer hem. Ah, så intressant var det.

Sen är det väl bara massa längtan efter att man ska träffa någon som finns där för en...alla som känner mig vet vilken person det är som jag längtar efter. Som aldrig kommer att dyka upp. That's life. Du vill att just den person som du gillar och som har öppnat Just Dina ögon ska lägga mäktet till dig. Men det händer inte och du går och undrarar om det verkligen kommer att hända. Åh det är så här. Han kommer inte märka dig för än du visat att du är Precis den som Han verkligen vill ha. Sorry babe det är inte så ofta det händer! :/

Oj, vad deppigt. Men det är så det ä ibland. :)
Nu sitter ja i morgonrock och ska sova i alla fall! Hoppas alla har en skön natt med massa härliga drömmar!


<3

Har inget annat att säga än att . . .

Jag vill inte vara ifrån dig . . .

Lördags morgon i sängen :)

Igår kväll var jag och vanja på malibu. Inte den bästa utekvällen men vi hade roligt. Innan vi gick ut så var vi hemma hos mig. Mamma hade en väninna på besök så det blev god mat och vin. Dom skulle också ut så vi å´kte alla in till stan och där gick vi åt olika håll.

Idag ska jag ut med Fanny, Elle kanske Jossan och jenna. Ska bli kul. Man träffas ju inte nu när det är praktik. Lite tråkigt. Men det är ju faktiskt så att jag är så trött när jag kommer hem så jag har inte ork att träffa någon :p

Haha, ne jag kanske ska gå upp ur sängen nu. Äta frulle och sedan måste jag hämta ut min ring från guldsmeden. :)

<3


Ointressant liv jag har :)

Ja det har väl inte hänt så mkt sen i söndags. Jag har vart på praktisken i veckan. Fick veta att jossan ska börja där jag är också. Kul med sällskap :) Jag måste ju säga att jag börjar bli riktigt bra på att baka. Får ju göra det någon gång i veckan.

Det har inte blivit någon träning i veckan. Har haft fullt upp med att vara halvt sjuk och vart på bio.
Jag och Maria var på bio igår och såg Michael Jackson filmen. Den var inte super bra men helt klart sevärd. Den handlade om genrepen inför hans stora turne han skulle ha. Det var svårt att inte sjunga med i filmen :P Hans låtar är ju så bra. 
God Bless you! Rip!

Nu ska jag slänga mig på soffan efter en jätte god Wook med nudlar och fläskfilé!

<3

Fars dag!

Det är fars dag idag! Hoppas ni alla grattar era fäder :D Vi ska snart fika med familjen för att fira.

Idag är jag trött även om jag sovit typ hela dagen :D Det blev en sjukt kul kväll igår! Jag är glad att jag bestämde mig för att följa med ut :) Det måste vi göra om!

Ikväll åker jag hem till mamma så jag måste väl packa snart. Jobbigt.

<3


20 november nu tack!




Gud vad jag längtar!

Imorgon är det helg!!

Shit vilket tråkigt väder vi i stockholm har haft idag. Det var kanske lite mysigt att det snöade. Men det blev ju bara till blask som piskade i ansiktet. :/ ´

Ja vad ska man göra i helgen då? Någon som har någon ide? Jag har i alla fall ingen aning. Kanske bara ligga hemma så att jag slipper ha ont i halsen nästa vecka. Skulle väl kanske vara en bra ide i alla fall :)
Ikväll har jag inte gjort så mkt mer än att tvättat, ätit och legat på soffan och degat. En väldigt skön kväll.

Praktiken går fortfarande bra. Lite jobbigt när man är halvt hängig att stå i köket och koncentrera sig. Men jag överlever. Det är ju fredag imorgon :)


Måste bara lägga in en bild på älsklingen! Vet inte hur många unga tjejer som bara längtar efter andra filmen som visas för första gången den 20 november!!!!! Måste bara se den så fort som möjligt.

Grrrrrrrr......
<3

Onsdag!

Tredje dagen på praktiken avklarad. Det funkar jätte bra, och dom är jätte trevliga. Idag har jag b.la bakat äpplekaka. Den blev jättegod :)

Jag funderar på om jag ska åka och träna ikväll. Vi får se efter maten hur jag mår. Vaknade med ont i halsen imorse och då ska man ju inte träna :P Men det är svårt att låta bli.

Vad har mer hänt? :/ Ingenting speciellt. Pappa kommer dock hem idag från skåne. Han har vart där sen i måndags. Det ska bli skönt med lite sällskap här hemma :D Det är så tråkigt att vara själv. Jag kommer nog aldrig att klara av att bo själv :D

<3

Helgen.

Hemma från träningen! Urs var jobbigt det var idag.

Ja jag har ju missat att skriva om vad jag gjorde i helgen :)
I fredags så åt jag middag hemma med papi först innan jag och Jennifer åkte till The Bridge. Pappa hade dukat fint och hade tända ljus och lite sånt. Jätte mysigt :) Den kvällen slutade inte hemma :S aja, så kan det gå. lördagen var jag bakis som ett svin. Och att veta att man skulle hem till brorsan på kvällen eftersom dom hade inflyttningsfest var ju inte så kul. . .
Men lördagen slutade där i alla fall. Det var maskerad så klart. Så jag var utklädd till pirat. Maria var Tjuv och Jennifer var Gravid alkolist. När vi skulle hem så var ju nattbussen bara tvungen att vara skit sen! Jävla grinig buss förare också. Det var jag Jennifer och Danne som åkte hem tillsammans. Jennifer var helt död och jag fick veta sen att hon somnade på bussen när jag hade gått av :P Som tur var vaknade hon precis när hon skulle av.

I söndags så var det ju match. SM-GULD till AIK!!
Matchen såg jag Jennifer och patrik på en Pub som heter Polhem som ligger på fridhemsplan. Åh vilken härlig kännsla det var! Äntligen så tog vi hem det. Så skönt att vinna över Göteborgarna på deras hemma plan! Där fick dom.

Idag var det första dagen på praktiken. Den gick bra. Tror att jag kommer att trivas ganska bra :) Det är bara två anställda så det är en ganska liten restaurang. Smakfullt heter den och ligger precis vid Årstadals Tvärbane station (:

Jaja, nu ska jag väl hoppa in i duschen så svettig som jag är efter två hårda träningspass! :D

Sov gott alla!  <3

Så såg jag ut i Fredags.
Jenny



Mums! :)
Middag

SM-GULD!!

SM- GULD!!!!!!!!

RSS 2.0