Ja uppdatering äntligen...

Nu måste man ju nästan uppdatera när alla tjatar på en. Ja jag har inte haft så mkt att skriva. Gjorde inte så mkt i helgen. Var hemma i fredags. Sen i lördags rensade jag ogräs hemma på dagen senare på kvällen så åkte jag hem till jonte i marias klass, När jag kom dit var hon där och dom hade redan börjat grilla. Knäckte en öl och satte mig vid bordet och socialiserade mig. Det var ingen där som jag känner så väl. Senare mot kvällen så satt vi och "tittade" på ´melodifestivalen medans vi pratade. Det var en bra kväll. Sen när vi skulle åka hem till jocke (kakans kille) senare på kvällen så ringde adde och frågade om jag ville följa med honom hem. Så istället för att åka till jocke så träffade jag adde och åkte hem till honom. När vi kom hem så satte vi oss vid datorn och pratade bara. Ganska skönt att prata. Har ju inte gjort det på hur länge som helst.
Söndagen var väl helt okej sen med. Vaknade och insåg att klockan var alderles för lite för att gå upp. Så vi låg kvar en stund. Vi tog bussen till huddinge vid 13. Då åkte jag hem. Det var skönt att komma hem och vila lite :) Senare på kvällen så gick jag brorsan och Sabine till Vi och köpte choklad godis och chips! Blev en svullar kväll. Mums.

Idag har jag inte gjort mycket. Vart i skolan som vanligt. Maria kom till min skolan på matten. Så åkte vi hem till henne och nu sitter vi här i hennes säng :) Mysigt, jag sover här inatt också. Så slipper jag åka hem :)

Ja det är vad jag har gjort senaste dagarna. Vad har du gjort? ;)

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0