Bara att glömma?

När folk säger att jag ska försöka gå vidare "lägg det bakom dig" . Det ordnar sig. Vad är det egentligen dom säger? Att man bara ska glömma bort att allting faktiskt hänt.
Visst man kan gå vidare. Inte tänka på det som har sårat en så djupt. Man kan säga att man mår bra. Det är bättre att man inte mår dåligt längre.
Men sedan när man ligger där i sängen helt ensam och  börjar fundera. . .
Då är det svårt att släppa att den personen faktiskt kunde vara den som låg brevid dig just nu. Att det hade vart han eller hon som älskade just dig. Då hugger det till i hjärtat. Men man somnar.
Men morgonen efter när man vaknar och fattar att det man just drömt inte var sant. Att det faktiskt var så att ditt livskärlek fortfarande var din. Till du vaknade och insåg att allting bara var en dröm som aldrig kommer bli verkligare än så. Det är då tårarna kommer!
Men vadå det var ju bara en dröm och du vet att allt kommer att bli bra om ett tag. Tiden läker alla sår. Right? Det skulle jag inte säga. Även om såret läker och du tror att du mår bra så kommer det alltid finnas vissa saker som kommer påminna dig om just när du mådde som värst. Och hur du än gör så kommer du aldrig bli av med den smärtan!

Kommentarer
Postat av: Jennifer

tiden läker alla sår, men ärren finns alltid kvar :/

2009-08-23 @ 01:20:14
URL: http://jenniferstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0